10.2.23

Αίτηση φιλοξενίας

 Για να πάτε στο Άγιο Όρος  το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε το Διαμονητήριο σας .Αφού διασφαλίσετε την κράτηση του Διαμονητηρίου τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μέσω Fax με τις Μονές / Σκήτες που θέλετε να φιλοξενηθείτε και να κανονίσετε για την ημερομηνία που θα πάτε. Ακολουθεί φόρμα για αίτηση φιλοξενίας μέσω Fax.Τα πεδία που πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε σχεδόν για όλες τις Μονές είναι αυτά που έχουν έναν αστερίσκο. Φυσικά και ένα απλό fax που θα αναφέρετε πόσοι θα πάτε και πότε αρκεί . Αν όμως θέλετε κάτι έτοιμο κάντε κλίκ στην παρακάτω φόρμα αίτησης ,εκτυπώστε την ,συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στείλτε την με Fax στις Μονές που θέλετε . Η διαδικασία που χρειάζεστε να κάνετε για το Διαμονητήριο και την φιλοξενία σας σε κάποια Μονη/Σκήτη του Άγίου Όρους περιγράφετε αναλυτικά αν δεν την γνωρίζετε εδώ "Σύντομος Οδηγός"





Οδηγίες για τους χάρτες παράδειγμα

Οδηγίες χρήσης για τους χάρτες

Κάνοντας κλικ στο τετραγωνάκι στη πάνω αριστερή γωνία του χάρτη ανοίγει το "Υπόμνημα / Legend " όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος . Για να δείτε πληροφορίες και φώτο για αυτά τα σημεία κάντε κλικ. Επίσης κάνοντας κλικ στην γραμμή της διαδρομής στον χάρτη ανοίγει καρτέλα με πληροφορίες. Στην πάνω δεξιά γωνία του χάρτη το πρώτο σύμβολο είναι για να "μοιραστείτε / share" τον χάρτη όπου θέλετε και κάνοντας κλικ στο σύμβολο αμέσως μετά ανοίγει ο χάρτης στο πρόγραμμα περιήγησης που έχετε. Από το πρόγραμμα περιήγησης επίσης μπορείτε να ανοίξετε τον χάρτη στο Google Earth και να βλέπετε (αν έχετε σήμα κινητής τηλεφωνίας) εκτός απο την διαδρομή και το στίγμα σας πάνω στον χάρτη. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο γιατί μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεστε. Επίσης καλό είναι να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο με συμβουλές για την πεζοπορία στο Άγιον Όρος.
Στο ημερολόγιο που ακολουθει μπορείτε να δείτε σε κάθε ημέρα την αντίστοιχη ημερομηνία για το παλαιό ημερολόγιο.

Εκδοχή του σαιτ για κινητά εδώ athosmaps.blogspot.com


Athos Maps download

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η αναδημοσίευση υλικού όπως κείμενα ,αρχεία pdf, χάρτες ,φωτογραφίες κλπ. επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται σαν πηγή με ενεργό λινκ το www.agionorosroutes.blogspot.com